keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Viimeinkin jotain päivitettävää.

Jokseenkin on erittäin kuvaavaa, että saan aikaseksi päivittää koulublogiani vasta nyt, kun ensimmäistä lukuvuotta on vain 4 viikkoa jäljellä. Miksi näin? Noh, obviously, meillä ei ole ollut tarpeeksi aikaa tehdä omia töitämme, eli moni asia on aloitettuna mutta vielä kesken, kiitos yllättävän monien tilaustöiden. Ei toki ketuta, ehei.

Tässäpä vuoden saldoa:

Valmiina

Erinäisiä puutöitä






Pienoismalleja

Pienoismalli vanhasta savusaunasta...


...joka poltettiin. :D


Olen myös opetellut käyttämään ScetchUpia edes jotenkuten. Paljon opittavaa tosin vielä on!


Naamiot

Kahdesta naamiosta sain Skyrimin ebony helmetin valmiiksi. Harjanteen muotoilin savesta ja sen päälle tuli yhteensäö 6 kerrosta voimapaperia, muut osat ovat voimapaperilla päällystettyä muovimattoa. Silmät peittyivät mustalla kalvolla ja pinta on maalattu mustalla ja hopealla spray-maalilla, jotka ostin ihan itse.

Tähän olen erityisen tyytyväinen! :3

Tilauksia

Tilaustöihin osallistuivat kaikki. Ennen joulua meillä oli valtava urakka sarjatuottaa pylväitä. Onneksi saimme ne ajoissa valmiiksi.


Viime aikoina toisaalta kiva, mutta pääasiassa hermoja raastava ja raskas tilaus: Särkännieman Angry birdsit. Liian vähän aikaa, liikaa uusia tekniikoita; no, eiväthän asiakkaat tainneet edes tyytyväisiä olla, suatana. Aivan liikaa tuli vedettyä 15-tuntisia koulupäiviä ja viiden tunnin yöunia, notta kiitosta vaan kiitoksista. Pfft.





Keskeneräisiä



Luonnonkuminen kokonaamio. Tässä on vielä paljon tehtävää. Vaikka lateksi on jo valettu, sen vahvistaminen sideharsolla on vielä kesken. Sitten palaset pitäisi kiinnittää toisiinsa, kiinnittää hiukset ja muuta sellaista. Ensi vuonna sitten, toivottavasti...


Amenhotep, korkeus 210 cm, aineena styroksi. Tämän veistäminen on vielä pahasti kesken, päällystämisestä ja maalaamisesta puhumattakaan. Ehkä tämäkin valmistuu ennen kuin itse valmistun, toivottavasti... :s

Tällaista. Ehkä ensi vuonna on enemmän päivitettävää.

- Mea M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti